luni, 8 martie 2021

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a murit la 61 de ani. Artistul a fost confirmat cu COVID-19 Citeşte întreaga ştire: Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a murit la 61 de ani. Artistul a fost confirmat cu COVID-19

 

Fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar, a murit, luni, 8 martie. El fusese internat cu Covid-19 pe 23 februarie, la Spitalul Județean Timișoara, informează portalul local Timiș Online.

Vestea că Adi Bărar a murit a fost confirmată de colegii de trupă, într-un mesaj emoționant postat pe pagina oficială de Facebook a legendarei trupe. „Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat până azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Bărar! 15.01.1960 – 08.03.2021. «Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!»”, au scris colegii din trupa Cargo, pe Facebook. Ultimul paragraf e constituit din versurile unei celebre piese a trupei timișene, „Aproape de voi”.
Adrian Armand Bărar, chitarist, compozitor, textier și producător muzical, a fondat formația Cargo în 1985. Cu legendara trupă timișoreană a scos 8 albume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu