duminică, 30 decembrie 2018

Oana Radu - 29 decembrie 2018 (Curtea Domnească - Piatra Neamț)


S-a născut pe 7 decembrie 1993, în Craiova. A început să cânte de la vârsta de trei ani, la Palatul Copiilor din Craiova, unde a studiat pana la vârsta de şapte ani. Pasiunea artistei pentru muzică a apărut în urma participării la emisiunea „Abracadabra”, unde a obținut premiul 1.
Timp de doi ani de zile, Oana Radu a prezentat o emisiune pentru copii, “Lumea Piticilor”, la o televiziune locală din Craiova. A studiat pian și teorie muzicală la Școala Populară de Artă din localitatea natală, unde a luat și ore de canto. Toată aceasta perioadă a fost presărată cu participari la festivaluri naționale și internaționale de muzică ușoară pentru copii, unde a obținut trofee, premii, dar și mențiuni și premii speciale.
A cunoscut succesul după participarea la emisiunea-concurs “Vocea României”
În 2014, Oana Radu a lansat primul single din carieră, hitul „Tu”, care a adunat milioane de vizualizări pe Youtube într-un timp scurt, fapt ce a dus la lansarea primului ei videoclip pentru aceeași piesă. Versurile melodiei au fost scrise de Oana Radu, împreună cu Eli. Tot în 2014, Oana Radu a colaborat cu Rolla Sparks, pentru piesa „Fără glas”, la care au filmat un videoclip în regia lui Alex Ceaușu.
La începutul anului 2015, artista a colaborat cu Dr. Mako și Pascha Man, pentru lansarea single-ul și videoclipul „Ea a fost prima”. Piesa a fost compusă de ea însăşi, alături de Dr. Mako și Pacha Man.
Apoi, Oana Radu își continuă cariera cu un nou single și videoclipul „Dragostea-i nebună”, în colaborare cu Dr. Mako.

În 2016, artista a lansat single-ul și videoclipul „Stai”. Acesta a fost compus de ea, alături de Dr. Mako și Doddy, iar videoclipul a fost regizat de către Ionuț Trandafir.


Galerie foto:














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu