marți, 23 aprilie 2019

Horia Brenciu va cânta cu Lara Fabian la Sala Palatului

Lara Fabian revine la București în luna noiembrie pentru două concerte din cadrul turneului internațional "50 World Tour". Horia Brenciu va urca pe scenă alături de artistă. 
Turneul "50 World Tour" o readuce pe artistă în țara noastră, aceasta urmând să concerteze pe 18 și 19 noiembrie 2019 la Sala Palatului din București. Evenimentul va marca aniversarea a 50 de ani ai Larei Fabian, dar și a peste 30 de ani de carieră. De asemenea, în cadrul turneului, Lara Fabian își va promova noul album "Papillon", cel de-al 14-lea material de studio din carieră și cel de-al 10-lea album în limba franceză. 
Horia Brenciu se alătură Larei Fabian într-un duet surpriză în cadrul celor două concerte. Cei doi artiști vor face un spectacol incredibil, iar energia lui Horia Brenciu va face ca întreaga Sala Palatului să răsune. Duetul este unul special, iar compatibilitatea celor doi are o vibrație aparte. 
"Va fi unul dintre cele mai surprinzătoare duete live văzute vreodată la Sala Palatului! Îl apreciez enorm pe Horia Brenciu, este un artist cu o energie atât de frumoasă și pozitivă și sunt convinsă că publicul din România va primi excepțional vestea acestui duet. În plus, îmi doresc încă din liceu să am ocazia să lucrez pentru un concert cu Horia Brenciu, deoarece profesoara mea de matematică îl considera unul dintre cei mai buni artiști. Lara Fabian este o artistă complexă și cred că stilurile lor foarte diferite vor face istorie cu acest duet eclectic" a spus Mihaela Gurău, organizator partener al celor două concerte. 

Lara Fabian, sau Lara Crokaert, pe numele său real, s-a născut în Etterbeek (Bruxelles – Belgia) și a început să compună muzică în 1978, după ce a primit de la părinți un pian. În 1986 a înregistrat primul său single, „L’Aziza est en pleurs”, atunci având deja în palmares premiul întâi la concursul Le Tremplin de Bruxelles. Doi ani mai târziu a devenit cunoscută la nivel internațional cu piesa „Croire” cu care a reprezentat Luxemburg la Eurovision. 
Discul de debut a fost lansat în 1991, acesta aducându-i nominalizarea la premiile Felix şi un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei. Cel de-al doilea album al său - "Carpe Diem", a apărut 3 ani mai târziu și i-a adus de trei ori premiile Felix şi Juno. 
În 1996 a devenit cetăţean canadian, fiind aleasă de studiourile Walt Disney să împrumute vocea sa Esmeraldei pentru producţia "Cocoşatul de la Notre Dame". Pe 6 noiembrie 2015 a lansat un nou album, intitulat "Ma vie dans la tienne", promovat în cadrul turneului din Europa, în cursul anului 2016. 
În cei peste 30 de ani de carieră, Lara Fabian a lansat 14 albume de studio și 4 discuri live. 

Horia Brenciu este un entertainer înnăscut care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazdă a unor emisiuni TV. Împreună cu HB Orchestra, una dintre cele mai complexe orchestre din showbiz-ul românesc, carismaticul artist va pune în scenă un spectacol inedit, interpretând de la balade sentimentale până la refrene ritmate lansate de legendele rock’n’roll-ului, dar va face în egală măsură senzaţie cu melodiile proprii, printre care se numără foarte îndrăgitele hit-uri "Fac ce-mi spune inima" și "Hello".
În anul 2002, Horia Brenciu înființează trupa HB Orchestra alături de care a susținut concerte de excepție prin toată țara. Primul album a ieșit la lumină sub numele de "35" și a dat lumii cunoscutele piese ca "Funky Party", "Cine ești tu?", "Septembrie, luni" sau "Prolog". Au urmat discurile "37" și "40+".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu